Skip to content
Retraite

Zelfzorg voor zorgverleners

Veel zorgverleners gaan maar door. Zijn ze goed in hun werk? Vast. Zijn ze ook gelukkig? Niet altijd. Vaak doet even afstand nemen en kijken naar je eigen proces wonderen. En dat heeft weer een positief effect op het contact met anderen. In deze vijfdaagse retraite voor zorgverleners helpen we je op weg.

Voor wie?
Zorgverleners die behoefte hebben aan meer ruimte voor reflectie, rust en eigenheid. Zowel in hun werk als privé. Zorgverleners die de durf hebben om in een groep aan de slag te gaan met hun eigen thema's en dit met elkaar te delen in een veilige sfeer.

Programma:
We beginnen op zondagavond 13 oktober. Je bent welkom vanaf 16 uur.
We eindigen op vrijdagochtend 18 oktober, vanaf 10 uur vertrek.

We werken onder andere vanuit het gedachtegoed van ademwerk, lichaamswerk, transactionele analyse en systemisch werk.

Tijdens de retraite ga je aan de slag met de thema's die jou belemmeren of juist helpen ontwikkelen. Je (her)ontdekt je eigen drijfveren, en hoe die samenhangen met je eigen behoeften, verlangens, waarden en normen, zowel professioneel als in je privéleven. Er is ook volop ruimte voor rust en ontspanning.

Lokatie:
De retraite vindt plaats in Spanje op een stille plek, die uitnodigt tot reflectie. De lokatie is ongeveer drie kwartier verwijderd van de kust tussen Valencia en Alicante, in een schilderachtig dal. Je kunt per auto komen, of vliegen op een van beide steden.

Iedereen deelt een kamer met een andere deelnemer (van hetzelfde geslacht).

Twijfel je of deze training is wat je zoekt? Plan hier een online gratis oriëntatiegesprek om te kijken wat bij je past.

  • zo 13 oktma 14 oktdi 15 oktwo 16 oktdo 17 oktvr 18 okt
  • Carroja, Spanje
  • €1495,-
Trainers: Bram Bakker en Inge Kroese

Meer weten over dit onderwerp?
Lees het blog over Mijn stethoscoop aan de wilgen

Andere trainingen

Training

Wat als nog een kindje niet lukt?

Geen kind wordt zo gemist als het kind dat nooit zal komen. In deze workshop gaan we in de intieme sfeer van een kleine groep bezig met thema's rondom secundaire kinderloosheid.

17 & 18 sep
max: 8 deelnemers695 euro

Training

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je jouw kwaliteiten en rauwe randjes kent en dit ook weet in te zetten. In deze tweedaagse leer je je eigen handleiding kennen. En ernaar te handelen.

7 (Vol) & 8 okt (Vol) / 13 & 14 nov
max: 8 deelnemers885 euro

Training

Over grenzen

Sta jij altijd grenzeloos voor een ander klaar, maar vlieg je jezelf dan geregeld voorbij? Of wil je juist eens kijken wat er voorbij je eigen opgeworpen grenzen te ontdekken valt? Zeggen anderen weleens tegen je dat je teveel hooi op je vork neemt? Weet je ergens wel dat je regelmatig je eigen grenzen over gaat? Of zou je juist wat meer willen durven, maar vind je jezelf regelmatig terug in je schulp?

7 & 8 jan
max: 10 deelnemers€1250,-

Retraite

Veerkracht en Positief Leiderschap

Veerkracht en Positief Leiderschap (www.derkarkoele.nl) is een nascholingsweekeinde voor psychiaters met als doel de emotionele veerkracht en leiderschapskwaliteiten van psychiaters verder te ontwikkelen. Dit weekeinde biedt psychiaters de kans om ervaringen te delen, te leren van en met elkaar om effectiever leiding te geven en zo beter om te gaan met de emotionele belasting van hun werk.

18, 19 & 20 okt
max: 6 deelnemers€ 850,-12 accreditatiepunten aangevraagd NVvP