Skip to content
Workshop

Je lijf vertelt waar het knelt

Als je lichaam praten kon, wat zou het jou dan zeggen?

Als er iets mis is, weet je lijf het als eerste. Het is sneller dan je hoofd. Daarom is het zo zinvol om naar je lijf te luisteren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze eendaagse workshop helpen we jou op weg door middel van lichaamsgerichte oefeningen. We oefenen met meer voelen in plaats van analyseren. Rust en stilte worden afgewisseld met actie en reactie. Je leert (opnieuw) hoe je je lichaam als graadmeter kan gebruiken. Je lijf helpt je om te voelen wat er voor jou echt toe doet of wat je eigenlijk nodig hebt. Diepgaand en ook praktisch, zodat je er thuis mee verder kan.

We werken in de veilige sfeer van een kleine groep (max 12 deelnemers), zodat er voldoende ruimte is voor jouw eigen inbreng.

Twijfel je of deze training is wat je zoekt? Plan hier een gratis online oriëntatiegesprek om te kijken wat bij je past.

25 november 2022
Deze workshop is samen met huisarts, yogadocent en coach/trainer Lisa van Kuijk.

21 januari 2023: themadag 'Grenzen'
Deze workshop is inclusief boksclinic door Niels Evers. Wil je weten wat dat inhoudt? Lees hier meer over Niels en over de boksclinic.

  • 195 euro

Meer weten over dit onderwerp?
Lees het blog over Je lijf vertelt waar het knelt

Andere trainingen

Training

Wat als nog een kindje niet lukt?

Geen kind wordt zo gemist als het kind dat nooit zal komen. In deze workshop gaan we in de intieme sfeer van een kleine groep bezig met thema's rondom secundaire kinderloosheid.

17 & 18 sep
max: 8 deelnemers695 euro

Training

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je jouw kwaliteiten en rauwe randjes kent en dit ook weet in te zetten. In deze tweedaagse leer je je eigen handleiding kennen. En ernaar te handelen.

7 & 8 okt
max: 8 deelnemers885 euro

Retraite

Zelfzorg voor dokters

Veel dokters gaan maar door. Zijn ze goed in hun werk? Vast. Zijn ze ook gelukkig? Niet altijd. Vaak doet even afstand nemen en kijken naar je eigen proces wonderen. En dat heeft weer een positief effect op het contact met anderen. In deze vijfdaagse retraite voor dokters helpen we je op weg.

13, 14, 15, 16, 17 & 18 okt
max: 10 deelnemers€1495,-