Skip to content
Training

Terug naar je drijfveren

Sta jij iedere dag op, om te doen wat je wilt doen? Weet jij je oorspronkelijke drijfveren nog? Soms verliezen we ons plan uit het oog. Door de waan van de dag, door wat anderen van ons vragen, doordat je het zelf niet meer scherp hebt.

Veel professionals gaan maar door. Zijn ze goed in hun werk? Vast. Zijn ze ook gelukkig? Niet altijd. Vaak doet even afstand nemen en kijken naar je eigen proces wonderen. En dat heeft weer een positief effect op het contact met anderen.

In de training oefen je en observeer je anderen. Je (her)ontdekt je eigen drijfveren, en hoe die samenhangen met je eigen behoeften, verlangens, waarden en normen, zowel professioneel als in je privéleven.

Voor wie?
- zoek je een gezondere balans tussen werk en privé?
- mis je het plezier in je werk?
- twijfel je of je nog op je plek zit in je huidige baan?

Deze training helpt je om:
- echt contact te maken met jezelf en dit in te zetten in het contact met anderen
- een gezonde balans te vinden tussen je eigen behoeften en dat wat anderen van je vragen
- het plezier in je werk terug te vinden of te behouden

Programma:
Voorafgaand aan de training vindt er een gesprek plaats (online via Zoom) waarin we samen nagaan of de training past bij jouw behoefte en verwachtingen.
Het trainingsprogramma bestaat vervolgens uit 2 blokken van 2 aaneengesloten dagen en 1 terugkomdag.
- Blok 1 (2 dagen):
Staat in het teken van het contact tussen jou en de ander. Hoe ontmoet je de ander en wat is daarop jouw reactie? Naast theoretische achtergrond nodigen we je vooral uit om te oefenen en ervaren.
- Blok 2 (2 dagen):
Onderzoeken we jouw thema's verder en zullen we stappen zetten naar ook andere perspectieven. We werken veel met (familie)opstellingen zodat je de thema’s die je tijdens blok 1 bent tegengekomen een plek kunt geven.
- Terugkomdag:
Tijdens de terugkomdag is er ruimte om dat wat je meegenomen hebt te verstevigen of daar een vervolgstap mee te maken.

Tijdens de training wordt gewerkt vanuit het gedachtegoed van Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren, systemisch werk en lichaamswerk.
De training vindt plaats in de veilige sfeer van een kleine groep met veel ruimte voor jouw persoonlijke vraagstuk, in een prachtige omgeving die uitnodigt tot reflectie.

Diner en overnachting:
Tijdens de trainingsdagen word je goed verzorgd met gezonde lunch en snacks. Bij de trainingslokatie De Fruitproeverij is diner + overnachting optioneel bij te boeken. Informatie over de opties volgt na inschrijving voor de training.

Twijfel je of deze training past bij jouw vraag? Plan hier een gratis online oriëntatiegesprek om te kijken wat bij je past.

  • 2245 euro
Trainer: Inge Kroese

Andere trainingen

Training

Eigen streken

Je eigen weg gaan. Makkelijker gezegd dan gedaan. Toe aan een volgende stap, maar weet je nog niet welke richting, of hoe dan?! Bij dit trainingsprogramma helpen we jou op weg. We onderzoeken de blokkades die jij tegenkomt op jouw pad en laten je ervaren wat er nodig is om jouw eigen weg te gaan volgen.

9, 10 sep, 7, 8 okt, 18, 19 nov, 9 & 10 dec
max: 8 deelnemers3845