Skip to content
Training

Eigen streken

Je eigen weg gaan. Makkelijker gezegd dan gedaan. Toe aan een volgende stap, maar weet je nog niet welke richting, of hoe dan?!

Klopt het nog in je hart? Bij dit trainingsprogramma helpen we jou op weg. We lopen met je mee op jouw eigen route. We onderzoeken de blokkades die jij tegenkomt op jouw pad en laten je ervaren wat er nodig is om jouw eigen weg te gaan volgen. Rust en stilte worden afgewisseld met actie en reactie. Je krijgt steeds de mogelijkheid om te oefenen met nieuwe routes, die je nog niet zo vaak bewandeld hebt. Diepgaand en ook praktisch, zodat je er thuis mee verder kan.

Doel:
Dit programma helpt je om beter in contact te komen met dat waar het voor jou werkelijk om gaat en jezelf beter te begrijpen. Zodat je echt stappen kan zetten die voor jou betekenisvol zijn. In dit programma draait het om doen en ervaren.

Voor wie:
Dit programma is geschikt voor iedereen die meer vanuit eigenheid keuzes wil leren maken en bereid is te onderzoeken waar jouw eigen weg over gaat en naartoe leidt. Een intensief programma met veel aandacht voor jouw eigen leerweg.

Methoden:
Er wordt gewerkt vanuit het gedachtegoed van Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren en Systemisch werk. Er wordt ook gebruik gemaakt van lichaamswerk. De training vindt plaats in de veilige sfeer van een kleine groep met veel ruimte voor jouw persoonlijke vraagstuk, in een prachtige omgeving die uitnodigt tot reflectie. Er is genoeg tijd en ruimte voor ontspanning.

Programma:
Blok 1: ik en mijn verlangen
Tijdens de eerste module maken we kennis met elkaar en onderzoeken we jouw verlangen. Hoe heb je geleerd om te gaan met jouw verlangen en behoeftes? Wie ben je ten diepste en wat heeft je gevormd?

Blok 2: ik en de ander
Wat brengt jou in beweging? Wat is daarvoor nodig en hoe ga je dat vormgeven? Wij helpen je op weg. Hoe ga jij om met aandacht, tevoorschijn komen, keuzes maken? Hoe geef jij jezelf plek ten opzichte van een ander?

Blok 3: ik en het systeem
Tijdens dit blok zoomen we in op jouw plek in het systeem. Wat is jouw plek in de organisatie waar je werkt of wil werken? Hoe hangt dit samen met het systeem waar je uit voortkomt (bijv jouw gezin van herkomst)? En hoe geef jij dat vorm?

Blok 4: integratie
De laatste tweedaagse module staat in het teken van beweging en integratie. Wat heeft jou doen stokken en wat heeft je in beweging gebracht? Hoe kun je dit meenemen in je dagelijkse leven? Wat is er nog nodig in jouw persoonlijk stuk om af te ronden en verder te komen?

Diner en overnachting:
Bij de trainingslokatie De Fruitproeverij is diner + overnachting optioneel bij te boeken. Informatie over de opties volgt na inschrijving voor de training.

Twijfel je of deze training is wat je zoekt? Plan hier een online gratis ori├źntatiegesprek om te kijken wat bij je past.

  • ma 9 sep · 10:00 - 17:00 uurdi 10 sep · 10:00 - 17:00 uurma 7 okt · 10:00 - 17:00 uurdi 8 okt · 10:00 - 17:00 uurma 18 nov · 10:00 - 17:00 uurdi 19 nov · 10:00 - 17:00 uurma 9 dec · 10:00 - 17:00 uurdi 10 dec · 10:00 - 17:00 uur
  • De Fruitproeverij, Rijswijk (GLD)
  • 3845

Andere trainingen