Skip to content
Niels Evers

Mijn naam is Niels Evers. Op verzoek van Inge verzorg ik boksclinics tijdens haar workshops. Tijdens zo’n clinic zullen we samen onderzoeken wanneer jij wilt meebewegen of juist een grens stelt. Boksen is een mooie manier om vanuit je lichaam mentale grenzen te verkennen en te verleggen. Soms beweeg je mee, vloeibaar als water, dan weer wijk je geen millimeter en ben je standvastig als een rots.

Voor de clinic heb je goed zittende sportkleding nodig. Voor handschoenen wordt gezorgd. Na een intensieve warming-up gaan we met elkaar aan het werk. Er wordt niet naar het hoofd gestoten.

Klik hier en je ziet me aan de slag.

In Amsterdam ben ik werkzaam als docentenopleider. In die rol houd ik me o.a. bezig met groepsprocessen. Ik begeleid studenten in hun reis naar startbekwaam professional. Hierbij maak ik graag gebruik van tools uit deep democracy.

Mijn jeugd bracht ik door in Deil, aan de Linge. Voor mijn studie ben ik naar Utrecht vertrokken. Daar ontmoette ik mijn lief. De Betuwse klei hield haar aantrekkingskracht en een aantal jaren geleden zijn we in Tricht neergestreken. Het is goed terug te zijn aan de oever van de rivier.

Ik ben vader van twee prachtige dochters. Het vaderschap vind ik iets reusachtigs. Het laat mij elke dag zien dat het essentieel is dat ik structuur en regelmaat bied, dat ik me verplaats in de ander en dat ik me kwetsbaar opstel en dus laat zien dat fouten maken mag.

Ik ben fanatiek amateurbokser. Deze sport leert mij incasseren en uitdelen. Op zondagochtenden geef ik boksles. Dan probeer ik die vaardigheden mee te geven aan mijn cursisten.

Tot ziens!